Bericht versturen
SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD
Post: eric_wang@zmsh-materials.com Tel.: 86-1580-1942596
Huis >
SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Bedrijfprofiel

SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD

BEROEMD DE HANDELSco. VAN SHANGHAI, LTD

Voor de Goede Reputatie, door de Beste Kwaliteit, met de Snelste Efficiency.

  • break SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Bedrijfprofiel
  • break SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Bedrijfprofiel
Hoofdmarkt: Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Midden-Oosten , Afrika , Wereldwijd
Handelstype: Fabrikant , Agent , Importeur , Exporteur , Handelsmaatschappij
Jaarlijkse Verkoop: 1000000-1500000
Gevestigd jaar: 2013
De uitvoerpc: 70% - 80%
Inleiding
    Bepaalt van BEROEMD de HANDELSco. van SHANGHAI, Ltd in de stad van Shanghai de plaats, die de beste stad van China is, en onze fabriek wordt opgericht in Wuxi-stad in 2014.
   Wij specialiseren ons in de verwerking van een verscheidenheid van materialen in wafeltjes, substraten en custiomized optisch glas parts.components dat wijd op elektronika, optica, opto-elektronica en veel andere gebieden wordt gebruikt. Wij hebben ook nauw met vele binnenlandse en overzee universiteiten, onderzoeksinstellingen samengewerkt en de bedrijven, verlenen aangepaste producten en de diensten voor hun R&D-projecten.
    Het is onze visie aan het handhaven van een goede verhouding van samenwerking met onze alle klanten door onze goede reputatiaons.
De dienst

Naast de productie van optische lens en semi wafeltjes volg klanten het trekken, konden wij de dienst van opticaontwerp en OEM ook leveren.

En onze latere verkoopdienst is attent, zult u comfortabel om voelen hier te zijn;)

Geschiedenis

  Wordt beroemd de handelsco. van Shanghai, Ltd opgericht in 2013, en onze fabriek wordt gevestigd in de stad van Wuxi van 2014. Ons team is een professionele fabrikant en een exporteur die bij de halfgeleidersubstraten die, het optische wafeltje producting betrokken is verstrekken. Wij worden gevestigd in Shanghai met geschikte vervoerstoegang. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Wij hebben meer dan 30 werknemers, een jaarlijkse omzet die 150w USD overschrijdt, en zijn momenteel exporting60% wereldwijd van onze productie. Onze goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door al stagesofproductie laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

  Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben wij een mondiaal verkoopnet dat bereikt als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, alstublieft vrij voelen om ons te contacteren bereikt. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.

Break SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Ons team

 Onze fabriek van het wuxi fijne kristal heeft sterke productiecapaciteit, bezitten wij de in eigen land hoogste productielijn en uitstekende workerswho is hoofdzakelijk onderzoekers en de technici van het Chinese beroemde bedrijf .they van halfgeleiderwafeltjes zijn ervaren en creativiteit voor het produceren, ontwerpend brede waaier van optische lenzen en wafeltjesopbrengsmethode.

Break SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Break SHANGHAI FAMOUS TRADE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

Contacteer op elk ogenblik ons

86-1580-1942596
Rm5-616, No.851, Dianshanhu-weg, Qingpu-gebied, de stad van Shanghai, CHINA
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons