PROEF Eerste het carbide sic Wafeltje 0.5mm van het rang6inch Silicium 0.35mm DSP 4H-N/semi Diktesubstraten

Plaats van herkomst China
Merknaam zmsh
Modelnummer 6inch sic
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs by case
Verpakking Details door aangepast geval
Levertijd 15days binnen
Levering vermogen 100ST
Productdetails
Industrie halfgeleidersubstraat Materialen sic kristal
Toepassing 5G, apparatenmateriaal, MOCVD, machtselektronika Type Semi 4h-n, gesmeerd Geen
Kleur groen, blauw, wit Hardeness 9.0 omhoog
Hoog licht

het substraat van het siliciumcarbide

,

sic wafeltje

Laat een bericht achter
Productomschrijving

het gebroken blok van het siliciumcarbide sic, de baar van de Gemrang sic,
515mm de dikte dankt sic af 

 

Sic Wafeltjeeigenschap

 

Bezit 4H-sic, Enig Kristal 6H-sic, Enig Kristal
Roosterparameters a=3.076 Å c=10.053 Å a=3.073 Å c=15.117 Å
Het stapelen van Opeenvolging ABCB ABCACB
Mohshardheid ≈9.2 ≈9.2
Dichtheid 3.21 g/cm3 3.21 g/cm3
Therm. Uitbreidingscoëfficiënt 4-5×10-6/K 4-5×10-6/K
Brekingsindex @750nm

geen = 2,61

Ne = 2,66

geen = 2,60

Ne = 2,65

Diëlektrische Constante c~9.66 c~9.66
Warmtegeleidingsvermogen (n-Type, 0,02 ohm.cm)

a~4.2 W/cm·K@298K

c~3.7 W/cm·K@298K

 
(Semi-insulating) Warmtegeleidingsvermogen

a~4.9 W/cm·K@298K

c~3.9 W/cm·K@298K

a~4.6 W/cm·K@298K

c~3.2 W/cm·K@298K

Band-Gap 3.23 eV 3.02 eV
Opsplitsings Elektrogebied 35×106V/cm 35×106V/cm
De Snelheid van de verzadigingsafwijking 2.0×105m/s 2.0×105m/s

Fysieke & Elektronische Eigenschappen van sic Vergeleken bij GaAa en Si

  Brede Energie Bandgap (eV)

4H-sic: 3.26 6H-sic: 3.03 GaAs: 1.43 Si: 1.12

De elektronische binnen gevormde apparaten kunnen sic bij uiterst hoge temperaturen werken zonder het lijden aan intrinsieke geleidingsgevolgen wegens de brede energie bandgap. Ook, staat dit bezit sic toe om kort golflengtelicht uit te zenden en te ontdekken dat de vervaardiging van blauwe lichtgevende dioden en bijna zonne blinde fotodetectoren mogelijke UV maakt.

Hoog Analyse Elektrisch Gebied [V/cm (voor 1000 V-verrichting)]

4H-sic: 2.2 x 106* 6H-sic: 2.4 GaAs van x 106*: Si 3 x 105: 2.5 x 105

Kan sic een voltagegradiënt (of elektrisch veld) weerstaan meer dan acht keer groter dan dan Si of GaAs zonder lawineanalyse te ondergaan. Dit hoge analyse elektrische gebied laat de vervaardiging van apparaten zeer met hoog voltage, high-power zoals dioden, machtstransitors, machtsthyristors en stroompiekbeveiligingen, evenals de apparaten van de hoge machtsmicrogolf toe. Bovendien, laat het de apparaten toe om zeer dicht bij elkaar worden geplaatst, verstrekkend de hoge dichtheid van de apparatenverpakking voor geïntegreerde schakelingen.

Hoog Warmtegeleidingsvermogen (W/cm · K @ RECHTS)
4H-sic: 3.0-3.8 6H-sic: 3.0-3.8 GaAs: 0,5 Si: 1.5

Sic is een uitstekende thermische leider. De hitte zal gemakkelijker door sic dan andere halfgeleidermaterialen vloeien. In feite, bij kamertemperatuur, heeft sic een hoger warmtegeleidingsvermogen dan om het even welk metaal. Dit bezit laat sic apparaten toe om op uiterst hoge machtsniveaus te werken en nog de geproduceerde hopen van bovenmatige hitte te verdrijven.

De hoog Verzadigde Snelheid van de Elektronenafwijking [cm/sec (@ E V/cm van ≥ 2 x 105)]

4H-sic: 2.0 x 107 6H-sic: 2.0 x GaAs 107: 1.0 x Si 107: 1.0 x 107
Sic kunnen de apparaten bij hoge frequenties (rf en microgolf) wegens de hoog verzadigde snelheid van de elektronenafwijking van sic werken.

 

Toepassingen

*III-V de *Optoelectronic Apparaten van het nitridedeposito

*High-Power Apparaten * Apparaten Op hoge temperatuur

* Moissanite-de Apparaten van de *High-Frequencymacht

Hoe over gebruik in Moissanite

Synthetische moissanite wordt ook siliciumcarbide genoemd na zijn chemie en door de handelsnaam, carborundum. In het meteorietmateriaal, moissanite wordt geassocieerd met uiterst kleine diamanten. Moissanite is ook de handelsnaam die voor nieuwe synthetische sic halfedelstenen worden gebruikt.

Als diamantsimulant, is kunstmatige moissanite zeer moeilijk om van diamant te onderscheiden en kan vele gemologists voor de gek houden. Het heeft vele gelijkenissen. Het is zeer hard bij 9,25 (de diamant is 10) en het is hoogst brekings met een index van breking van 2,6 - 2,7 (IRL van de diamant is lichtjes lager bij 2,42). Het belangrijkst, moissanite en de diamant is thermaal geleidend in tegenstelling tot andere diamantsimulants en jammer genoeg is het dit bezit dat hoofdzakelijk als test voor de authenticiteit van echte diamanten wordt gebruikt. De verschillen nochtans zijn duidelijk en andere tests kunnen worden gebruikt om twee te onderscheiden. Eerst en vooral, moissanite is hexagonaal, niet isometrisch en daarom is het extra brekings in tegenstelling tot diamant. Een door-de-gezichtsonderzoek van een moissanitehalfedelsteen dubbele facetranden moeten zou tonen terwijl de randen van een diamant in verschijning enig zijn. Moissanite is ook lichtjes minder dicht dan diamant en is zelden volkomen duidelijk van kleur, die bleke schaduwen van groen hebben. De natuurlijke die gebreken zijn afwezig in moissanite, in plaats daarvan door uiterst kleine, onnatuurlijke, witte, ribbon-like structuren wordt vervangen die een resultaat van het groeiende proces zijn. Synthetisch heeft sic bekend als carborundum veel gebruik in high-tech keramiek, elektrocomponenten, schuurmiddelen, kogellagers, halfgeleiders, uiterst hard zagen en pantser gezien.

Natuurlijke moissanite is zeer zeldzaam en is beperkt tot ijzer-nikkel meteorieten en een paar andere zeldzame ultramafic igneousoccurrences. Aanvankelijk er waren skeptics aan de originele meteorietbevindingen en werd toegeschreven aan de bladen van het siliciumcarbide die aan zaag de typespecimens kunnen gebruikt te zijn. Maar dit is betwist omdat Dr. Henri Moissan de geen bladen van het siliciumcarbide gebruikte om de steekproeven voor te bereiden.

Moissanite kan bi-product van het hoogovenproces zijn wordt gebruikt om ijzer te maken dat. In een hoogoven, worden de ruwe ingrediënten zoals ijzererts, koolstof (gewoonlijk in de vorm van cokes, maar andere vormen zoals methaan kan worden gebruikt), kalksteen en andere die chemische producten en lucht (wordt gebruikt om met onzuiverheden te reageren) onophoudelijk geïntroduceerd. De reactie resulteert in de productie van ruwijzer die als vloeistof wordt verwijderd terwijl de onzuiverheden slakken vormen die tot de bovenkant drijven en verwijderd. De kanten van de reusachtige oven zijn vrij koel, terwijl het binnenland zeer heet is, en dit leidt tot voorwaarden voor te kristalliseren mineralen. Elke weinig maanden, wordt de oven leeggemaakt zodat deze mineralen van de muren van de oven kunnen worden schoongemaakt. Één dergelijk die mineraal is moissanite, wat gemakkelijk van het silicium kristalliseert en de koolstof in het gesmolten ijzer wordt opgelost. De resulterende moissanite kristallen zijn bijna zwarte en ondoorzichtige toe te schrijven aan hun ijzerinhoud, maar zij kunnen vrij kleurrijk en mooi zijn, hoewel de meesten omhoog worden gemalen en als schuurmiddelen gebruikt.

Er zijn sic verscheidene fasen van. Het originele ontdekte mineraal is officieel genoemd geworden moissanite-6H. (6H) verwijst naar de hexagonale symmetrie van deze fase van moissanite. Er zijn twee andere die fasen als mineralen worden gezien: moissanite-5H en de isometrische fase bèta-bèta-moissanite.

 
2.Size van Materiële Baar
 

2“

3“

4“

6“

 

Polytype

4H/6H

4H/6H

4H/6H

4H

 

Diameter

50.80mm±0.38mm

76.2mm±0.38mm

100.0mm±0.5mm

150.0mm±0.2mm

 

       
 
3.products in detail
 
PROEF Eerste het carbide sic Wafeltje 0.5mm van het rang6inch Silicium 0.35mm DSP 4H-N/semi Diktesubstraten 0 

PROEF Eerste het carbide sic Wafeltje 0.5mm van het rang6inch Silicium 0.35mm DSP 4H-N/semi Diktesubstraten 1

FAQ:

Q: Wat is de manier om en kosten te verschepen?

A: (1) wij keuren FOB DHL, Fedex, EMS door goed.

 

Q: Hoe te betalen?

A: T/T, vooraf 

 

Q: Wat is uw MOQ?

A: (1) voor inventaris, is MOQ 30g.

(2) voor aangepaste gemeenschappelijke producten, is MOQ 50g

 

Q: Wat is de levertijd?

A: (1) voor de standaardproducten

Voor inventaris: de levering is 5 werkdagen na u plaats de orde.

Voor aangepaste producten: de levering is 2 -4 weken na u ordecontact.

 

 
Thanks~~~